uj.banner
Budapesti Komplex SZC Kreatív Technikum
Általános Iskola 8. osztály utáni képzések | Érettségi | Felnőttképzés | Nyelvi képzések
VÁROSI ÉLET - ÉLHETŐ VÁROS

Design Passage – design és öko-design kiállítás- és rendezvénysorozat


Egyhónapos rendezvénysorozat, design és öko-design kiállítás 2010. november 4-től volt látható a Király és Paulay Ede utcákat összekötő Central Passage-ban. A számtalan színes esemény és program a városi élet és az élhető város közötti ellentmondásokból merített ihletet. Az öko-tudatosság hirdetését felvállaló főszervezők ugyanakkor nem kívánntak megfeledkezni a közelmúltbéli vörösiszap-katasztrófa károsultjairól sem. Az egyik üzlethelységben látható volt egy installáció a devecseri vörösiszap katasztrófáról, valamint a Ferencvárosi Torna Clubbal szervez nagyszabású aukciót. Továbbá a Marek Zoltán fotóművész által a katasztrófa sújtotta övezetben készített fotókból külön kiállítást tekinthették meg az érdeklődők.

Használd okosan környezeted értékeit!” volt az esemény fő jelmondata. Céljuk, hogy rohanó világunkban is környezettudatos gondolkodásra és viselkedésre ösztönözzék a városlakókat.

Az egy hónapon át tartó eseménysorozat minden érdeklődő korosztály számára tartogatott programokat. A környezetbarát közlekedési eszközök iránt érdeklődők tesztpályán tehették próbára tudásukat. A fiatalabb korúakat számos élmény várta a Microsoft Kinect videojátékoktól az öko-meseházig. A kifutón felvonultak a magyar divat- és formatervezők által újrahasznosított anyagokból megálmodott kollekciók, a munkába igyekvők pedig jógázhattak is egyet a reggeli órákban az Anahita Jógacentrum jóvoltából. Esténként olyan neves előadók és zenekarok szórakoztatták a közönséget, mint DJ Cadik, a Pálinkás Gergely Jazzy Lounge, a Magashegyi Underground, az Anna And The Barbies, az Irie Rocktrió és sokan mások.

Szerdánként és vasárnaponként mozi várta a látogatókat, a péntek és szombat a divat szerelmeseié: a kifutón olyan neves tervezők alkotásai vonultnak fel, mint Lang Szonja, illetve a trüffELLE! márkák. Az egyedi hangulatot fokozták, és a választékot bővítették a hazai fiatal designerek munkáit felvonultató designvásár, a biopiac, a gasztro- és pálinkakülönlegességek, illetve a programok között helyet kapott még az első olyan bor- és gasztronómiai fesztivál, amelyen a legnívósabb pincészetek mellett a hazai bioborászatok remekműveivel is koccinthattak az idelátogatók.
Az esemény díjmentessen volt látogatható.

Helyszín: VI. Király u. 8-10. és Paulay Ede u. 3, Central Passage
Időpont:  november 4-30.

Az eseményen résztvevő tervezők :
Laczkó  Lilla- Radical Chic


Angol szakon érettségizett a Pasaréti Gimnáziumban, majd felvételt nyert a MODART Művészeti és Divatiskolába. 2011 nyári kollekciója egy klasszikusan elegáns divatot képvisel, a mai céltudatos, ámde tetszeni vágyó „business women”-ek számára. A klasszikus sziluetteket ötvözi a modern részletekkel és figyelemfelkeltő kiegészítőkkel, amiket a „Bondage” (extrém kötözés és csomózások) inspiráltak.
Módosítás dátuma: 2011. február 01. kedd, 09:11
 

esza hu_v863-300x272

ALUMNI -
VEKOP-8.6.3-16-2017-00006

Idegen nyelvi készségek fejlesztése

hatartalanul logo

Határtalanul!
a nemzeti összetartozás
operatív programja

Idegen nyelvi készségek fejlesztése

infoblokk kedv_final_RGB_ESZA_felso-300x210

VEKOP-8.5.1-17-2017-00003
"Idegen nyelvi készségek
fejlesztése"

Idegen nyelvi készségek fejlesztése

infoblokk kedv_final_RGB_ESZA_felso-300x210

VEKOP-8.6.3-16-2017-00006
„BKSZC – Bátorság, Komplexitás,
Szinergia és Célszerűség a
Szakképzésért”

ruha
konyvtar
szakmai gy
Budapesti Komplex SZC Kreatív Technikum
Minden jog fenntarva! © 2009,
http://www.modelldivatiskola.hu, e-mail: titkarsag@kreativtechnikum.hu
Elérhetőségek: Főépület - 1133 Budapest, Vág u. 12-14. Telefon: +36 1 351 05 14, Fax: +36 1 351 10 93, Tanműhely - 1134 Budapest, Szabolcs u. 27. Telefon: +36 1 412 27 50